رهنمودهای طلایی در انتخاب همسر

به گزارش وبلاگ به آبادی، لازم است افراد پیش از ازدواج با بررسی عوامل توفیق و عدم توفیق زندگی مشترک و افزایش اطلاعات در مورد انتخاب همسر مناسب تصمیم به ازدواج بگیرند.

رهنمودهای طلایی در انتخاب همسر

انتخاب همسر مناسب می تواند تاثیرگذارترین عامل در داشتن خانواده ای شاد باشد. در زندگی زناشویی حالات متفاوتی وجود دارد. برخی از خانواده ها در شرایط مطلوبی به سر می برند و از زندگی زناشویی خود لذت برده و از نظر روانی شاد می باشند، و زمانی که کنار هم قرار دارند بهترین لحظات زندگیشان را می گذرانند. برعکس خانواده هایی هستند که بدترین لحظات زندگی آنان ساعاتی است که در خانه می گذرد و محیط خانه محل مشاجره و ناسازگاری بین زن و شوهر و احتمالا بچه ها است. پس بسیار اهمیت دارد که پیش از ازدواج با انتخابی مناسب به سمت داشتن خانواده ای مطلوب قدم بردارید. نه اینکه عمری را به ناشادی و رنج گذرانده یا مجبور به طلاق شوید.

توصیه هایی برای انتخاب همسر مناسب

برای آنکه همسر مناسبی انتخاب کرده و زندگی شاد و خوبی تشکیل دهید موارد زیر توصیه می شود:

1- برای آنکه بتوانید همسر مناسب انتخاب کنید و زندگی شاد و خوش خود را تا سرانجام عمر حفظ نمایید، به خانواده هایی که در حوزه اقوام و دوستان شما از زندگی شاد و خوبی برخوردارند، مراجعه نمایید و رمز انتخاب همسر مناسب و توفیقات زندگی زناشویی را از آنان بخواهید. مراجعه به چند خانواده و مقایسه عوامل توفیق آنها راهنمایی برای شما در انتخاب همسر مناسب و ادامه زندگی شاد و پیروز خواهد بود.

2- به مردان و زنان مطلقه مراجعه نمایید و علل طلاق را از آنان بخواهید و پس از مقایسه از عواملی که شرایط طلاق را فراهم آورده، اجتناب کنید.

3- شرایط خانواده هایی که نابسامان و آشفته اند؛ ولی در شرایط نامساعد و ناشادی، زندگی زناشویی را تحل می کنند، بررسی نمایید و پس از کسب اطلاعات مورد نظر ضمن کمک های لازم به آنان، برای زندگی آینده خود با توجه به اطلاعاتی که به دست آورده اید با بینش و بصیرت برنامه ریزی نمایید. قبل از انتخاب همسر روزی را در نظر بیاورید که احتمال دارد برای جدایی در جاده پرخطر دادگاه طی طریق کنید و یا الزاما در طول عمر زندگی ناشادی را تحمل نمایید. بنابراین سعی کنید عوامل مشکل ساز در خانواده را بشناسید.

4- قبل از انتخاب همسر، خود را کاملا بشناسید. این که در چه موقعیتی هستید، چه خصوصیاتی دارید، در چه خانواده ای بزرگ شده اید، شرایط سنی شما چیست، از چه فرهنگی برخورداید و..... مسلما همسر شما باید در زمینه های مختلف هم وزن شما باشد. پس شناسایی او نیز در ابعاد مختلف ضرورت دارد. انسان ها خواسته ها و نیازهای درونی گوناگونی دارند و تا زمانی که در پی شناخت نیازها و بررسی نقاط قوت و ضعف خود نباشند، با هر فردی در برابر خود حتی بهترین موجود روی زمین دچار مشکل خواهند شد. بنابراین شناخت خود، پیش از شناخت شریک زندگی یا هر کس دیگری ضرورت دارد. حل بحران هویت، یکی از اساسی ترین راه ها برای گام نهادن در آغاز یک زندگی مشترک است.

5- در آخرین لحظات تصمیم گیری برای انتخاب همسر، دستخوش احساسات نشوید و در صورت کوچکترین احتمال عدم سازگاری و نامناسب بودن موضوع، به مشاور خانواده مراجعه نماید و مطمئن باشید که به شما در انتخاب بهتر کمک خواهد کرد.

چرا برخی به زندگی مشترک ناشاد خود ادامه می دهند؟

طلاق یا ماندن در یک ازدواج ناپیروز؟!

چرا خانواده های ناشاد که خانه آنها محل جنگ و دعواست، مبادرت به طلاق نمی کنند؟خانواده هایی وجود دارند که عمری را با یکدیگر به حالت قهر و آشتی و ستیز می گذرانند، ولی حاضر به طلاق نیستند. یکی از علل تحمل این شرایط مسائلی است که پس از طلاق وجود دارد. برای مثال:

در جامعه ایرانی زن بیوه به عنوان کالای دست دوم محسوب می شود و داوطلبان ازدواج با زنان مطلقه و بیوه معمولا از شرایط پایین تری برخوردارند، در نتیجه بسکمک از آنان تا آخر عمر تنها می مانند یا همسر مناسب خود را به دست نخواهند آورد.

مساله دیگر شرایط بچه ها است. مادر از نظر عاطفی حاضر به جدا شدن از فرزندانش نیست. پدر نیز به خاط تامین هزینه های زندگی بچه ها در کنار مادر مطلقه، حاضر به دادن بچه ها به مادرشان نمی باشد.

مشکل دیگر تربیت بچه ها در کنار ناپدری یانامادی است که ممکن است مشگلات عاطفی و تربیتی به دنبال خود داشته باشد.

این مسایل و مسائل روانی و مالی دیگر موجب می شود که بسکمک از زن و شوهر ها با شرایط نامساعد زندگی خود بسازند و به طلاق تن در ندهند زیرا در صورت طلاق، مسائل بیشتر و شرایط بدتری را باید تحمل کنند. بنابراین دوباره تاکید می کنیم که بهترین راه برای پیشگیری از افتادن در چاه یک خانواده نامطلوب و ناشاد دقت در فرایند تصمیم گیری برای ازدواج و انتخاب همسر و افزایش آگاهی در این زمینه می باشد.

14 اصلی که باید پیش از ازدواج رعایت شود

برگرفته از: کتاب آموزش و مشاوره قبل از ازدواج

گروه روانشناسی وبلاگ به آبادی

منبع: setare.com

به "رهنمودهای طلایی در انتخاب همسر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رهنمودهای طلایی در انتخاب همسر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید